Iako su pehari naša specijalnost, pored njihove izrade nudimo i druge proizvode.

U našoj ponudi možete naći i medalje, plakete, figure. Ponekad je potreban ceo komplet ovih proizvoda da bi se na pravi način obeležio neki uspeh. Imamo širok asortiman proizvoda, tako da lako možete odabrati dizajn i pronaći ono što vam odgovara. Naš tim spaja iskustvo od 30 godina, kao i želja da svakom kupcu pružimo ono što želi i ulepšamo velike i važne pobede.

Pogledajte naše proizvode

Pločice sa natpisima za ulazna vrata

Pored naše osnovne ponude naša firma bavi se i posebnim uslugama kao što je pravljenje pločica sa natpisima za ulazna vrata Vašeg doma ili firme kao i pravljenjem gravura pločica od dvoslojne plastike, mesinga...

Znakovi i aplikacije

Izrađujemo znakove i aplikacije na osnovu Vaše pripreme koji se štampaju na aluminijumskim kružnim umetcima - aplikacijama.

Full color štampa

U mogućnosti smo da Vam ponudimo i full kolor štampu na skoro svakom artiklu koji posedujemo, obzirom da štampanje vršimo pomoću nekoliko specijalnih FLATBED štampača koji su osposobljeni za štampu na krivim metalnim, staklenim i drvenim površinama.

Inventarski brojevi, CNC i ručna glavura ploća

Za izradu svih vrsta inverntarskih brojava, bedževa i CNC ručnih gravura ploča kontaktirajte nas putem neke telefona, emaila ili popunite formu na kontakt stranici!

Želite sami da se uverite u kvalitet naših proizvoda?

Posetite neko od naših prodajnih mesta i uverite se u besprekoran kvalitet naših proizvoda uz asistenciju članova našeg tima.